How to wear: de nieuwe Western Boot

Momenteel signaleren we een nieuwe trend die eigenlijk nooit helemaal uit het mode is geweest: de Western laars. En dan hebben we het niet over de “echte” Western laars, maar een moderne, korte versie in diverse kleuren. Naast de bekende bruin- en cognactinten is deze enkel-laars ook in mooie pastels als roze, ijsblauw en beige te zien.
Op de catwalk was de Western invloed groot bij D&G waar cowgirls vrolijk paradeerden in laarzen met franjes, jeans, korte rokjes en strakke jasjes. Maar misschien is zo’n gehele outfit in Western stijl iets te veel van het goede. Dus hoe kun je die laarsjes dan het beste dragen?

Mijn advies is: de laars hoeft niet altijd een Western look hoeft te hebben. Je kunt de laarsjes rustig combineren met je favoriete jeans, een t-shirt met cartoon print en een blazer. De boyfriend blazer past helemaal bij deze look, en wellicht heb je die nog in de kast hangen van afgelopen winter. Wat ook leuk is, is een strakke, gebleekte jeans en een ruitshirt. Zo behoud je toch een beetje dat Wild West gevoel.

Voor liefhebbers van gebloemde jurkjes kan deze laars ook heel goed werken. Bij deze outfit zou ik een kort jeansjasje aanraden. Als het nog iets te koud is, draag je er een paar lange kousen bij, die dit seizoen hot zijn.

De Western laars is door de nieuwe kleuren en lage schacht heel goed door te dragen tot ver in de lente. Extra leuk is de Western laars met peep-toe, de perfecte combinatie van de manchet trend en de Western laars.

Door: Cynthia Nieuwendijk

Schoenen: Fornarina, Ash en Monshoe Fashion.

Meer lezen over de laatste schoenentrends? Klik hier.

Lees ook:De Western laars in een modieus jasje
Lees ook:Bikerbabe? Dan wel chique schoenen!
Lees ook:Danie Bles ontwerpt Catarina Martins laarsjes
Lees ook:Enkellaarsjes zijn hip en happening!
Lees ook:Nieuwe najaarstrend: rijglaarsjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>