Michael Kors toont collectie vol enorme bontjassen

Woensdag 17 februari toonde Michael Kors zijn herfst/winter collectie voor volgend jaar. Net als bij veel andere modehuizen, zagen we bij Michael Kors enorm veel bont. Zijn bontjassen waren bovendien groter dan de meeste die we tot nu toe gezien hebben. Zijn volledige collectie was sowieso erg winter-proof. Grote wollen kragen vormden een terugkerend item in de modeshow. In bovenstaand filmpje kun je de collectie zelf bewonderen.

Lees ook:Michael Kors zingt tijdens Fashion Night Out (filmpje)
Lees ook:H&M toont wintercollectie 2010 met lookbook filmpje
Lees ook:Karl Lagerfeld toont zijn favoriete witte kragen in Macy’s collectie
Lees ook:Kleding moet in 2011 vooral lekker zitten
Lees ook:Bekijk de modeshow van de Olsen Twins!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>