H&M deelt gratis giftcards uit in Amsterdam

Alsof de Sonia Rykiel collectie voor H&M nog niet voldoende media-aandacht had gegenereerd, hield H&M donderdag 18 februari nog een extra bijzondere actie. Het modehuis deelde in Amsterdam namelijk gratis cadeaubonnen (giftcards) uit.

H&M had zes modellen ingehuurd voor haar ludieke actie. Die modellen fietsten gekleed in de nieuwste Sonia Rykiel voor H&M collectie donderdag door de binnenstad van Amsterdam met aan hun fiets enorme trossen ballonnen. Natuurlijk trokken zij hiermee veel aandacht. Toen de modellen bij de Dam eenmaal van hun fietsen afstapten, hadden veel mensen zich dan ook om hen heen verzameld.

Op de Dam bleek dat de modellen aan de ballonnen allerlei H&M giftcards hadden bevestigd met een waarde variërend van € 5,- tot € 100,- . Door de ballonnen los te laten, zouden diverse mensen dus verrast worden met een bon van de H&M. Echter, waar de ballonnen zouden belanden was natuurlijk niet duidelijk.

De ballonnenstunt vormt het startsein voor een giftcard actie die tijdens de lancering van de ‘Sonia Rykiel pour H&M’ collectie a.s. zaterdag 20 februari zal plaatsvinden.

Voor diegene die geen ballon met giftcard heeft kunnen vinden… aanstaande zaterdag deelt H&M tevens giftcards uit aan de 100 eerste klanten in de rij voor de Sonia Rykiel voor H&M collectie. Zie de informatie hieronder.

Gratis giftcards:

  • Het vervolg van de giftcardactie vindt plaats op zaterdag 20 februari. De eerste 100 klanten in de rij ontvangen een H&M giftcard met een waarde variërend van € 5,- tot € 100,- .
  • Deelnemende winkels: Amsterdam (Kalvertoren), Den Haag (Wagenstraat), Maastricht (Mosae Forum), Utrecht (Hoog Catharijne), Rotterdam (Beursplein).
  • De gelukkige vinder of ontvanger van de giftcard (cadeaubon) kan deze in iedere Nederlandse H&M winkel besteden.

Lees ook:Eerste beelden Sonia Rykiel knitwear collectie voor H&M
Lees ook:Sonia Rykiel volgt Jimmy Choo op met special voor H&M
Lees ook:Nathalie Rykiel over Sonia Rykiel voor H&M knitwear collectie
Lees ook:Eén grote optocht bij show Sonia Rykiel voor H&M
Lees ook:Star studded party van H&M voor Sonia Rykiel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>