Fashion.blog live vanaf de Replay modeshow (AIFW)

Replay presenteert vanavond net als afgelopen zomer haar nieuwste collectie tijdens de Amsterdam Fashion Week. Aangezien bloggers steeds meer aan populariteit winnen, mag Fashion.blog erbij zijn om te bloggen. Vanaf de derde rij doen wij daarom life verslag van de modeshow van Replay.

Aangezien de modeshow van Replay op zondag valt, lijkt een groot deel van de bezoekers besloten te hebben hun kinderen mee te nemen. Er zitten diverse kinderen op de eerste rij, bovendien kruipt er – as we speak – een kleuter onder onze benen door.

Inmiddels hebben we de volgende sterren gespot: Renate Verbaan, Tom Sebastian, Ruud van der Peijl, Ans Markus, Nikki Plessen, Danie Bles, Sasha Visser en Beertje van Beers. Leuk nieuwtje is bovendien dat topmodel Anna Beatrix Barros meeloopt in de show.

De kleding van Replay lijkt zowel voor mannen als vrouwen erg folkloristisch. We zien grove dikke truien met drukke prints en ruitjes. Ook komen er goede spijkerbroeken met allerlei grappige details als studs, kettingen en kleurige plaatjes voorbij. Bij de vrouwen zien we doorschijnende tuniekjes met bloemenprint en hier en daar een leren of fluwelen randje. De denim is voornamelijk donker met hier en daar een bijzondere wassing. Tegen het einde van de show zien we veel zwarte (party) outfits met leren details en studs in goud en zilver.

Ik vond het een goede collectie. Vooral de dikke truien met kleurrijke prints zagen er goed uit. Grappis is ook dat dit item bij zowel de mannelijke als de vrouwelijke modellen erg goed stond.

Op de foto: model Anna Beatriz Barros

Bron foto: Peter Stigter

Voor meer Replay foto’s klik hier.

Lees ook:Win kaarten voor modeshow Replay! (AIFW)
Lees ook:Amsterdam Fashion Week fw2010: Non by Kim
Lees ook:Alle zomerse jeanstrends bij Replay catwalkshow
Lees ook:De mannenmode van de Amsterdam Fashion Week
Lees ook:Zegna modeshow door de ogen van Anna dello Russo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fashion.blog live vanaf de Replay modeshow (AIFW)

  1. Hermes handbag

    very good information you write it very clean. I’m very lucky to get

    this info from you.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>