Edgar Vos krijgt ereplaats in Fashion Museum

De onlangs overleden couturier Edgar Vos zal een ereplaats krijgen op de Wall of Fame van het Fashion Museum, zo meldde de directie van het Fashion Museum.

De opvolger van Edgar Vos, Paul Schulten, zal tijdens zijn jubileumexpositie een levensgroot portret van Edgar Vos onthullen. Die expositie wordt gehouden ter ere van het 10-jarig jubileum van Schulten en zal een overzicht tonen van verschillende couturestukken.

Het Fashion Museum werd eind vorig jaar in Amsterdam geopend. Het is een initiatief van de stichting Nederland Positief dat met het museum een ode wil brengen aan ontwerpers in binnen- en buitenland. Zo zal in mei van dit jaar ook een Fashion Museum Week worden gehouden waarbij dagelijks een mode-ontwerper of couturier onder de aandacht wordt gebracht.

Bron foto: gk.nl

Lees ook:Fashion Museum opent in Fashion Hotel
Lees ook:Doutzen Kroes is Miss Nederland Positief
Lees ook:Monsteratelier officieel geopend
Lees ook:Mode-ontwerper Edgar Vos overleden
Lees ook:Lifetime Achievement Award voor Daphne Deckers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>