Viktor & Rolf geven eerste menswear show in Parijs

Donderdag 21 januari presenteerden Viktor & Rolf de herfst/winter collectie van hun mannenlijn Monsieur. Het was voor het eerst dat Viktor & Rolf voor deze lijn ook daadwerkelijk een modeshow hielden. Sinds het begin van de mannenlijn waren de collecties namelijk alleen nog maar in showrooms gepresenteerd.

Net als Viktor & Rolf zelf droegen alle mannelijk modellen in de show een bril met een donker montuur. De kleding was, op enkele geruite broeken en gebloemde jasjes na, vrij ingetogen. Heel anders dus dan de vrouwencollecties van V&R, die vrij theatraal zijn en vaak een diepe indruk achterlaten.

Het kleurenpalet van de herfst collectie bestond voornamelijk uit zwart met grijs, hier en daar was wat blauw en donkerrood te zien. Bij sommige kledingstukken werd de illusie gewekt alsof er verfvlekken inzaten.

Viktor & Rolf toonden – net als de andere modehuizen – veel knitwear. De pantalons waren af en toe erg wijd, de colbertjasjes juist sterk getailleerd.

Al met al toonden Viktor & Rolf een prima collectie. Toch was de show niets vergeleken bij de spectaculaire vrouwenshows die we van het duo gewend zijn.

Foto: Peter Stigter.

Voor meer foto’s klik hier.

Lees ook:Lady Gaga gespot in geel Viktor & Rolf pak
Lees ook:Viktor & Rolf houden spetterende voorjaarsshow in Parijs
Lees ook:Viktor & Rolf tonen collectie gebaseerd op het witte overhemd
Lees ook:La Roux opent modeshow Viktor & Rolf
Lees ook:Viktor & Rolf houden spectaculaire modeshow in Parijs (FW2010/2011)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>