Eerste geur voor Bottega Veneta

Het Italiaanse modehuis Bottega Veneta komt binnenkort met haar eerste eigen geur op de markt. Bottega Veneta, een merk dat bekend staat om haar met de hand gemaakte leren producten, is een overeenkomst aangegaan met Coty Inc, het bedrijf dat eerder al geurtjes voor onder andere Gwen Stefani, Sarah Jessica Parker en Marc Jacobs produceerde.
De creative director van Bottega, Tomas Maier, gaf aan altijd al van geurtjes te hebben gehouden. Ook zei hij heel specifieke ideeën te hebben over hoe het Bottega-geurtje zal moeten ruiken. 

Als groot modehuis kon Bottega Veneta ook niet langer achterblijven met het produceren van een eigen geur. We zijn benieuwd welke celebrity er in de advertenties zal schitteren. Wellicht is Jennifer Aniston een goede kandiaat? Zij is meerdere malen gesignaleerd met een Bottega-tas, ze heeft nog geen eigen geur en is ook nog niet het gezicht van een geur geweest. Wie het wordt zullen we nog even moeten afwachten, aangezien de Bottega geur pas in 2011 officieel gelanceerd zal worden.

Bron foto: Flickr.com

Lees ook:Bruce Weber maakt Bottega Veneta commercial
Lees ook:Bottega Veneta lanceert Pour Homme Parfum
Lees ook:Jennifer Aniston als Barbara Streisand op cover Harper’s Bazaar
Lees ook:I predict a beauty riot
Lees ook:Jennifer Aniston vs. badpakmodel

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>