Futuristische horloges in fluokleuren

Nu de jaren tachtig zo in de mode zijn, ogen ook neon en fluorescerende kleuren helemaal trendy. Horlogemerk Icewatch doet er een schepje bovenop met een neonlijn voor de herfst van 2009.

Het idee van Icewatch is dat je net zo makkelijk van horloge verandert als van jas of shirt. Met verschillende stijlen horloges die steeds in een breed scala aan kleuren verkrijgbaar zijn, kan je volop combineren. Met een horloge uit de neonlijn zit je de komende jaren zeker goed, want met horlogebandjes in verschillende fluorescerende tinten oog je voorlopig nog wel futuristisch.

De klassieke neontinten blauw, groen, geel en roze zijn door Icewatch in een lichtgewicht horloge verwerkt, dat zowel wat betreft de kast als de band (en zelfs verpakking) een fluorescerende uitstraling heeft. De kleuren en materialen passen perfect bij de jaren tachtig trend van nu, maar is natuurlijke ook een uitkomst voor iedereen die er altijd oogverblindend uit wilt zien.

Op de foto: Horloges uit de neonlijn van Icewatch

Lees ook:TooLate Watches: de kleurrijkste horloges
Lees ook:Unisex horloges zijn wél sexy
Lees ook:United Nude toont in het oog springende eerste accessoire collectie
Lees ook:Leren klokkijken wordt magisch met de feestdagen!
Lees ook:Triwa lanceert kleurrijke Beirut Bazaar collectie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>