Bas Kosters stapt met Artbag in voetsporen van Viktor & Rolf

Modeontwerper Bas Kosters heeft een van de drie Artbags ontworpen die in 2009 voor een goed doel worden verkocht. Zou die net zo populair worden als het ontwerp van Viktor & Rolf?

Wie: Bas Kosters ontwierp een van de Artbags van Stop Aids Now waarmee geld wordt ingezameld voor aidsprojecten in ontwikkelingslanden. ‘Aids is een verschrikkelijke ziekte, die vele onschuldige levens eist en waar nog steeds veel misverstanden over bestaan. Graag werk ik mee om een positieve boodschap uit te dragen en mensen aan het denken te zetten’, aldus Bas.
Wat: Naast Bas Kosters ontwierpen ook ontwerper Tord Boontje en schilder Ronald Boonacker dit jaar een Artbag. De geplastificeerde boodschappentassen kosten maar 5 euro.
Waar: De Artbags zijn van 28 november tot en met 24 december 2009 te koop via de webwinkel van Stop Aids Now en winkels zoals Bijenkorf, Bruna, V&D en Waar.

Waarom: Wie ieder jaar een Artbag koopt, heeft niet alleen een handige boodschappentas. Je bouwt er ook een mooie collectie Dutch fashion design mee op. Eerder ontwierpen onder andere Viktor & Rolf en Jan Taminiau een Artbag.

Weetje: Op 28 november showen BN’ers de 2009-collectie van Artbag in de Amsterdamse Bijenkorf.

Op de foto: Detail van de Artbag van Bas Kosters

Lees ook:BN'ers verkopen ArtBags voor goede doel
Lees ook:Viktor & Rolf openen sprookjeswereld
Lees ook:Viktor & Rolf presenteren sprookjesboek en geschenkencollectie in Bijenkorf
Lees ook:BN’ers verkopen designertassen (ArtBags) voor goede doel
Lees ook:Viktor & Rolf ontwerpen stoel met enorme strik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>