Nieuw schoenenmagazine van House of Shoes

House of Shoes, een van de grootste Nederlandse schoenenketens, bestaat dit jaar 105 jaar. Ter ere van dit jubileum publiceert de keten een eigen schoenenmagazine.

De geschiedenis van Nimco House of Shoes begint in 1904, wanneer door de de Nimweegse Combinatie een fabriek voor dames- en kinderschoenen wordt opgericht. Sinds de jaren zeventig worden de schoenen uit deze fabriek ook in eigen winkels verkocht. Inmiddels zijn er veertig vestigingen in Nederland die naast dames- en kinderschoenen ook herenschoeisel verkopen. Niet alleen van het eigen merk, maar ook van onder andere Gaastra, Esprit, Mexx, Geox, Nike en le Coq Sportif.

Ter ere van het jubileumjaar 2009, wanneer de keten dus 105 jaar bestaat, is een nieuw online schoenenmagazine gelanceerd. Daarin zijn de nieuwe winkelcollecties te bewonderen en lees je over must-haves, modetips, kortingsacties en prijsvragen.

Op de foto: Interieur van een winkel van House of Shoes

Lees ook:Nieuwe Geox winkel geopend Kalverstraat Amsterdam
Lees ook:Stadshart Amstelveen breidt winkelaanbod uit met Eureka Shoes
Lees ook:Grootste winkel van Geox in New York
Lees ook:Eureka Shoes en Edgar Davids lanceren limited edition schoen
Lees ook:De schoen die ademt wordt steeds hipper

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>