Schoenenfavorieten op je iPhone

Foto’s van je schoenen bewaar je natuurlijk in een garderobe op je iPhone. En de nieuwe iPhone applicatie van Get that shoe is ook nog eens handig om must-haves op je wish-list te zetten.

Je staat in de winkel met de ideale little black dress, maar vraagt je af welke schoenen er bij passen. Je past bij de outlet store klassieke zwarte pumps, maar bent eigenlijk vergeten of je niet nog een prima paar in de kledingkast hebt staan. Of je wilt je vriendinnen je nieuwste aanwinsten laten zien. De nieuwe iPhone applicatie van Get that shoe is ideaal voor dit soort gelegenheden.

De GTS Shoe Closet laat in één oogopslag je hele schoenencollectie zien en stelt je in staat fotootjes door te sturen aan vrienden en vriendinnen. Foto’s van de schoenen in je garderobe en van must-haves die je in de winkel of op internet ziet, sla je met de GTS Shoe Closet eenvoudig op in je iPhone. Zo heb je ál je schoenen altijd bij je!

De GTS Shoe Closet is een uitvinding van schoenenverslaafde Cynthia Nieuwendijk van schoenenblog Gethatshoe en is te koop via de Apple iTunes store.

Lees ook:Tiffany & Co lanceert iPhone-App voor verlovingsringen
Lees ook:Nieuw girly schoenenlabel
Lees ook:De Bijenkorf lanceert iPad applicatie
Lees ook:TOMS en Van den Assem openen pop-up store in Rotterdam
Lees ook:Hippas verkoopt afdankertjes van BN’ers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>