Vero Moda gaat voor neo grunge

De modewereld heeft er weer een nieuwe term bij: neo grunge. De najaarscollectie van Vero Moda staat helemaal in het teken van deze stoere vintage look.

Waar denk je aan bij grunge? Zwart, harde stoffen en distressed jeans? Neo grunge, zoals Vero Moda de stijl van de nieuwe collectie urban wear omschrijft, gaat net een stapje verder. Zwart blijft als basiskleur, maar wordt aangevuld met prints en kleur.

De Urban Jeanslijn van Vero Moda laat dit najaar dan ook niet simpelweg een vintage look zien, maar ook de ultrahippe ruitenprints, dierenprints en lekker zachte breisels. Bovendien zijn de slim fit jeans niet simpelweg strakke denimbroeken met flinke gaten erin. De broeken zijn gemaakt van zachte stoffen en bewerkt met speciale wassingen. Zo is de grungetrend uit de jaren tachtig helemaal fris voor 2009!

Op de foto: Vero Moda slim fit jeans

Lees ook:Vero Moda komt met ultramodieus Vero Moda Very
Lees ook:Kim Noorda in nieuwe Vero Moda campagne
Lees ook:Alexa Chung vervangt Kim Noorda als gezicht Vero Moda
Lees ook:Vero Moda helpt shopaholics
Lees ook:Jeanstrends deze zomer: alles kan

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>