Elle is 20 jaar én een nieuwe auto rijker

De Nederlandse modeglossy Elle bestaat twintig jaar. Dat viert het blad met een dubbeldik jubileumnummer. En toevallig komt Lancia met een nieuwe versie van de Ypsilon Elle.

Het Italiaanse automerk Lancia is dol op mode. Sterren zoals Stefano Gabbana en Carla Bruni verschijnen in reclamecampagnes en het interieur van menig auto kan zó in de modebladen. Dit jaar wordt een nieuwe versie van de Ypsilon Elle gelanceerd, een show car die speciaal is bedoeld voor modebewuste automobilisten.

De nieuwe Ypsilon Elle heeft een metallic roze kleur en is voorzien van glimmende details aan de deuren en bumpers. Het interieur is uitgevoerd in paars en wit leer. Natuurlijk is er ook een subtiel logo van Elle op de auto én op de autostoelen aangebracht.

De nieuwe Lancia is een mooi cadeautje voor de Nederlandse Elle, die dit jaar 20 jaar bestaat. De glossy viert het jubileum met een dubbeldik septembernummer (dat op 11 september 2009 in de winkels ligt) en de sponsoring van een modetentoonstelling in het Rotterdamse Museum Boijmans van Beuningen. Ook zijn er kortingsacties, een modequiz en een speciale collectie van Vila.

Op de foto: Interieur van de Ypsilon Elle

Lees ook:Hippe outfit voor … je autostoelen
Lees ook:Win mode voor in de auto!
Lees ook:Nieuw schoenenmagazine van House of Shoes
Lees ook:Tien jaar underground fashion met Sass & Bide
Lees ook:Ondergoed voor een feestje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>