K-Swiss Classic is gepimpt

De allereerste leren tennisschoen ooit, de K-Swiss Classic Original, ligt weer in de winkels. Maar dan wel na flink te zijn gepimpt.

De K-Swiss Classic kwam in 1966 voor het eerst op de markt. De broers Art en Ernest Brunner, fanatieke tennissers, ontwikkelden de schoen als stevige, comfortabele tennissneaker. Inmiddels is de witte sportschoen, die geldt als de eerste leren tennisschoen ooit, een icoon.

In de afgelopen decennia heeft de K-Swiss Classic de nodige aanpassingen ondergaan. In 2009 komt het Amerikaanse sportmerk uiteindelijk met de Classic Remastered: een gepimpte versie van de originele tennisschoen die meer comfort dan ooit biedt. De tijdloze look is behouden, maar met hier en daar wat kleur – de sneaker is nu niet alleen in het klassieke wit, maar bijvoorbeeld ook in zwart, blauw en in wit met rode strepen verkrijgbaar – is de Classic Remastered zeker ook een schoen voor tennishaters.

Op de foto: K-Swiss Classic in de versie die in 2009 op de markt is

Lees ook:Versier je geheime liefde door je sneakers
Lees ook:De Jazz schoen is deze lente hartstikke hip!
Lees ook:Reebok Classic in en nieuwe jasje
Lees ook:Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches
Lees ook:HUB Footwear geïnspireerd door Nederlandse tennislegendes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>