Klassiek herenhorloge is nu een must-have voor dames

Een elegant en opvallend groot horloge met een grote precisie. Zo staat de Portuguese bekend. Het herenhorloge, dat al in de jaren dertig werd uitgevonden, is nu – in een gepimpte bling-bling variant – een must-have voor modeminnende vrouwen.

De klassieke, ronde kast van de Portuguese is er nog. Maar in de nieuwe uitvoering is het iconische herenhorloge wel behoorlijk gepimpt. De kast van wit- of roségoud is voorzien van 80 diamanten en oogt ondanks het forse formaat uitermate vrouwelijk. Bij het horloge kan je een krokodillenleren bandje kiezen in een kleur die het beste bij je garderobe past.

Typerend voor de collectie Portuguesehorloges is een klassieke wijzerplaat met Arabische cijfers. Ook is de precisie van het uurwerk beroemd. De Portuguese is namelijk ontwikkeld door het Zwitserse horlogebedrijf International Watch Company. Al in 1939 werd het eerste Portuguesehorloge gelanceerd. Dat het polshorloge voorzien was van het mechaniek van een zakhorloge was toen een unicum. Sindsdien heeft IWC de horloges vernieuwd en verfijnd. Met onder andere dit nieuwe damesmodel als resultaat.

Op de foto: Portuguese chronograaf met diamanten

Lees ook:Betaalbaar horloge met parelmoer, diamanten en edelmetaal
Lees ook:Dé Ice-Watch voor trick-or-treatliefhebbers. Spooky fun gegarandeerd!
Lees ook:Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches
Lees ook:United Nude toont in het oog springende eerste accessoire collectie
Lees ook:TWO-O brengt onorthodox houten horloge op de markt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>