Mannen zijn voor rechttoe, rechtaan

Zijn mannen met een gezellige trui aan sulletjes? Niet als ze de nieuwe collectie van Dirk Bikkembergs dragen!

Dirk Bikkembergs is een meester in het ontwerpen van uiterst mannelijke looks. Met de najaarscollectie voor 2009 maakt zijn sportcouture die reputatie helemaal waar. Geometrische patronen in contrasterende kleuren zetten een sterk silhouet neer. En wat past daar nu beter in dan een sterke man?

Vooral de knitwear uit de nieuwe collectie doet verlangen naar koude winteravonden. De truien zijn gemaakt van mengingen van kasjmier, zijde en wol. En Bikkembergs maakt geen vormeloze slobbertruien, maar getailleerde items die de spiermassa’s goed doen uitkomen.

Op de foto: Trui uit de najaarscollectie voor 2009 van Dirk Bikkembergs sportcouture

Lees ook:Dirk Bikkembergs lanceert boek over mode & voetbal
Lees ook:De opvolgers van de gouden slipjes
Lees ook:Modieus motorrijden: biker look, maar dan echt
Lees ook:Bikkembergs geeft gewone publiek toegang tot modeshow
Lees ook:9 Lemons lanceert nieuw kledingmerk ‘Trut’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>