Nederland was hard toe aan New Look

New Look verovert ons land. Na winkels in Londen, Parijs en Antwerpen kunnen we nu ook in Rotterdam van de low budget fashion van de Britse keten genieten. Fashion.blog.nl nam een kijkje in de nieuwe winkel en kreeg al helemaal zin in de herfst.

Als je de Rotterdamse winkel van New Look binnenstapt, heb je niet het idee dat je je in een filiaal van een low budget keten bevindt. De twee etages aan het Binnenwegplein ogen ruim, overzichtelijk en opgeruimd. Met veel spiegels, hoge plafonds en trendy winkelwagentjes waan je je in een miniwarenhuis.

Het is dan ook opvallend hoeveel verschillende kleding New Look op de twee verdiepingen van de Linea Nova shopping mall presenteert. Er zijn collecties trendy, basic, jeans, gekleed, jersey, grote maten en tall (voor de vrouw die langer is dan 1 meter 75). Ook is er herenkleding, lingerie, accessoires en heel veel schoenen.

Op dit moment is er al een grote collectie kleding voor de herfst bij New Look te krijgen. Denk: cardigans, jurkjes van angorawol, gevoerde trenchcoats. Maar ook zomerse items zijn er nog, zoals een zwart minirokje en luchtige mouwloze blousjes. De t-shirts met Snoopy en andere dierenhelden (voor maar een tientje!) passen trouwens helemaal bij de wintertrends van dit jaar.

In totaal zijn er wereldwijd bijna 600 verkooppunten van New Look. De keten was al groot in onder andere Frankrijk, België en het Midden Oosten en in juli 2009 opende de eerste winkel in Nederland. Waarschijnlijk komt er ook in Amsterdam een filiaal. Afgaand op de winkel in Rotterdam zou ik zeggen: Nederland was hard toe aan New Look.

Op de foto: Impressie van de Rotterdamse winkel van New Look (foto Jaap Jelsma)

Lees ook:Nog geen Topshop, maar wel New Look
Lees ook:Iedereen een VIP bij het officiële openingsfeest van New Look
Lees ook:Forever 21 heeft vandaag haar tweede winkel in Nederland geopend!
Lees ook:Grand opening Forever 21 BEURSTRAVERSE ROTTERDAM
Lees ook:Primark toont uiteenlopende wintercollectie 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nederland was hard toe aan New Look

  1. Mirjam

    Klinkt goed! Zal er binnenkort een heen gaan, zin in.

    Thanks.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>