Mode om de man te laten smelten

Moet je je in strakke jurken hijsen of bovenmatig veel blote huid laten zien om mannen te verleiden? Volgens de Amerikaanse Glamour niet. De glossy vroeg mannen waar ze vrouwen het liefst in zien, en dat levert verrassende looks op.

Wat willen mannen als het aankomt op de kleding van een vrouw? Het lijkt zo’n simpele vraag. Maar als je het mannen werkelijk vraagt, zijn de clichés – onthullende décolletés, strakke mini-jurken en alle andere kledingstukken die het vrouwelijk lichaam nadrukkelijk onthullen – ver weg.

Een jurk met zwart-witte stippen, een jeans met stoere boots, een little white dress. Het zijn enkele van de verrassende uitkomsten van een rondgang die de Amerikaanse Glamour eerder deze maand maakte. De glossy vroeg mannen in welke soort outfit een vrouw hun hart zou veroveren. Hoewel de little black dress niet ontbrak in het rijtje van droomoutfits, scoren ook de strakke jeans, comfortabele rok en tennisschoenen goed.

Uit de Glamour enquete is dus een simpel modeadvies voor vrouwen af te leiden: kleed je niet te chic of uitbundig sexy, maar kies voor casual (zelfs sportief!), relaxed en comfortabel.

Lees ook:Fashion forward: Mannen strak in het vel
Lees ook:Dit vinden mannen nou écht van de modetrends 2016 voor vrouwen!
Lees ook:Een vlinderdas voor vrouwen: hot or not?
Lees ook:Ook India aan de Vogue
Lees ook:LBDresses by Glamour Magazine

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>