Na Chanel komt nu ook Dior met een advertentiefilm

Een donkere thriller, zo noemt Dior Couture de nieuwe korte film die het merk uitbrengt ter promotie van de Lady Dior handtas.

De spannende film die het Franse couturehuis Dior op 20 mei lanceerde, vormt het eerste deel van vier promotiefilms voor Lady Dior. De chique handtas is deze zomer verkrijgbaar in vijf varianten, waaronder een klassieke uitvoering in schapenleer.

De Franse actrice Marion Cotillard speelt de hoofdrol in de reclamecampagne waarmee Dior de iconische Lady Dior in vier verschillende wereldsteden aanprijst. De eerste, spannende minifilm is gesitueerd in Parijs.

Eerder dit jaar kwam Chanel – inmiddels al voor de tweede keer – met een cinematische reclame voor Chanel No. 5. Met de vierdelige minifilm lijkt John Galliano’s Dior in de voetsporen van zijn concurrent te treden.

Lees ook:Tweede advertentiefilm van Lady Dior in New York
Lees ook:Dior maakt nieuwe modefilm: Lady Grey London
Lees ook:Dior maakt korte film Lady Blue Shanghai
Lees ook:Twee keer Chanel voor Audrey Tautou
Lees ook:Nieuwe modefilm: Coco Chanel & Igor Stravinsky

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>