Fashionable franjes

Tassen, sjaals en schoenen hebben tegenwoordig een heleboel franje. Bij de sliertige afwerking van schoenen en sjaals denk ik altijd meteen aan morsige cowboys en zelfgebreide winterkleding. Maar deze zomer zijn franjes echt fashionable.

De ‘jonge’ lijn van Hugo Boss, Boss Orange, heeft een luchtige zomersjaal met subtiele, korte franje. De sjaal is gemaakt van zijde en linnen en verkrijgbaar in de kleuren geel, zwart en blauw.

Een stuk minder subtiel is de Rachelltas van Boss Orange, een schaapsleren schoudertas met héél veel sliertige details. Met zijn Afrikaanse look is deze flinke schoudertas een van de hoogtepunten uit de huidige collectie, aldus de Nederlandse webwinkel van Hugo Boss.

Wie dit allemaal nog maar peanuts vindt, kan de franjelook een niveautje hoger brengen met laarzen van Minnetonka. De kenmerkende laarzen (you love them or hate them) zijn dit seizoen onder andere verkrijgbaar in kniehoge, kuithoge en enkelhoge versies. En welke soort je ook kiest, er zitten altijd grote hoeveelheden franjes aan…

Op de foto: De Rachell Van Boss Orange

Lees ook:Hugo Boss brengt ons een vrouwelijk geurtje
Lees ook:Jason Wu nieuwe ontwerper Hugo Boss
Lees ook:Hugo Boss zoekt modellen voor modeshow
Lees ook:Hugo Boss Orange neemt commercial op in Amsterdam
Lees ook:Graeme Black wordt nieuwe ontwerper bij Hugo Boss

1 Reacties // Reageer

One thought on “Fashionable franjes

  1. Sacha

    Je zou bijna denken dat de tas is vernoemd naar mevrouw Hazes, ai ai ai !

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>