Fashion forward: Wit is het nieuwe zwart

De Little Black Dress kan deze herfst in de kast blijven hangen, verwacht Vogue. Want we mogen nu ook in de donkere maanden van het jaar helemaal in het wit.

Wit mag deze zomer dan een van de ultieme modekleuren zijn, een blik op de najaarscollecties maakt duidelijk dat ook het najaar in het teken van wit staat. Volgens de Amerikaanse Vogue heeft de Little Black Dress er een witte concurrent bij.

Labels zoals Veronique Branquinho, Ralph Lauren en Lanvin presenteren witte jurken in hun herfstcollecties. Ook van Altuzarra en Terexov verschijnen witte japonnen. Hugo Boss ziet dames én heren in een wit kostuum.

Wordt het (zonder stylist onder handbereik) moeilijk om wit de winter door te komen? In een lichte kleur loop je natuurlijk al snel de kans om er tacky uit te zien. En hoe zit het met schoenen? Derek Lam combineert een witte jurk in ieder geval gewoon met zwarte schoenen.

Op de foto: Witte jurk van Derek Lam

Lees ook:Graeme Black wordt nieuwe ontwerper bij Hugo Boss
Lees ook:Mattijs van Bergen ontwerpt Little Black Dress voor L'oréal
Lees ook:Het hele jaar dezelfde jurk!?
Lees ook:BOSS Parfums presenteert Chris Hemsworth: the new Man of Today
Lees ook:Hugo Boss brengt ons een vrouwelijk geurtje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>