Win make-up advies en lipsticks van Bobbi Brown!

Als beautyjournalist is het kopen van make-up overbodig. Je wordt namelijk overspoeld met gratis spulletjes. Maar toen ik vorig jaar in New York was, kon het ik niet laten om toch bij Bloomingdale’s wat Bobbi Brown make-up in te slaan omdat het heerlijke make-up merk van de gelijknamige Amerikaanse visagist nog niet in Nederland verkrijgbaar was. Nu gelukkig wel en daar ben ik erg blij mee! Ben je zelf ook zo enthousiast of wil je het merk leren kennen? Surf dan even naar  want daar geven ze gratis Bobbi Brown lipsticks én make-up advies weg. Waar wacht je nog op!

Lees ook:Beautylabel Bobbi Brown steeds populairder
Lees ook:Bobbi Brown presenteert Bobbi & Katie collectie
Lees ook:Bobbi Brown Cosmetics lanceert Nederlandse e-commerce site
Lees ook:Bobbi Brown lanceert Nectar & Nude collectie
Lees ook:Bobbi Brown Cosmetics introduceert de Crushed Lip Color

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>