AIFW: Romantische bouquetreeks mode bij END

                               

 

 

Romantisch en semi-erotisch jaren’80 met een vleugje streetwear. Dat was de collectie van END. Een leuke, frisse collectie met veel hebberig makende en draagbare must-haves.

 

De show opende met een semi- erotisch/romantisch  voorgedragen gedicht die we ook gedurende de show nog te horen kregen. Lekkere foute romantiek, heerlijk.  De collectie sloot hier perfect op aan met prints van kussende zwanen en intieme stelletjes. Lekker fout maar oohh so leuk!

De collectie zat verder vol met bescheiden belijningen, fijne jodphur broeken met een bandplooi van rozetten, leggings met plisséwerk rondom de zijnaden, jersey hoodies gemixt met transparante stoffen en ruches, jumpsuits met all-over print, jaren ’80 blazers met insnoerkoord laag op de taille, prachtige poedertinten en oudroze en dat alles overgoten met een subtiel vleugje streetwear.Denk aan ritjes, insnoerkoortjes, grijze jersey, leggings, hoodies, een trainingsjack en nauwsluitende sportieve rokjes.

Lees ook:Mode 2008: heftige schoudervullingen
Lees ook:AIFW Django Steenbakker: Charlie Chaplin meets fashion
Lees ook:AIFW: studenten Fashion Institute Arnhem showen hun collecties
Lees ook:Zomercollectie Only: Romantic meets metallic
Lees ook:AIFW: Show-doop voor Django Steenbakker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>