Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!

 Weet je nog dat ik een paar dagen geleden blogde over het feit dat zwangere vrouwen nu echt heerlijk kunnen shoppen?  Donna Karen komt met haar eigen positielijn en de Quinny by Henrik Vibskov wandelwagen is ook niet verkeerd. Maar nu ontdek ik iets….My god!!! Ik koop wel een babyborn babypop want als Marc Jacobs fan en fashionista in hart en nieren moet je deze Bugaboo wandelwagen by Marc Jacobs gewoon hebben. Zeker als je weet dat er wereldwijd maar 15 wagens verkrijgbaar zijn. Zes bij Marc Jacobs in New York, vier bij Colette in Parijs, twee bij Selfridges en twee in de Marc Jacobs store in Dubai. De laatste ‘Marc Jacobs for Bugaboo’ kinderwagen is vanaf vandaag te koop in Amsterdam bij Azzurro Kids in de P.C. Hooftstraat. Ik zeg rennen en hopen dat ‘ie nog niet verkocht is!

Lees ook:Bugaboo by Diesel Denim Collectie
Lees ook:Viktor & Rolf ontwerpt stoere Bugaboo kinderwagen
Lees ook:Bugaboo introduceert luxe Wool Collection
Lees ook:Liefde is….met Marc in het Park!
Lees ook:Marc Jabobs gaat bikini’s ontwerpen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Bugaboo kinderwagen met ‘Love Marc’ printje!

 1. Vivi

  Ik vind marc jacobs helemaal cool maar de bugaboo vind ik niet zooo.. ik ben meer fan van Joolz… dat zijn echte kinderwagens.. voor mijn eerste had ik dus een bugaboo en mijn zus heeft voor haar eerste een joolz gekocht.. nu ben ik helemaal jalooers op haar want wow wat een kinderwagen is dat kijk maar even op de site http://www.my-joolz.com

    /   Reply  / 
 2. anne

  Geinteresseerd in deze prachtige MARC JACOBS X BUGABOO kinderwagen? ik heb er 1 gekocht in Parijs en wil die nu verkopen. Waren meteen uitverkocht! Dus wees er snel bij, zeer gelimiteerd!
  1 in Nederland (nu dus 2).
  Mail of kijk op marktplaats.

  [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>