Einde oefening voor ELLEgirl

Ohnooo, het magazine ELLEgirl is niet meer. De stekker is eruit getrokken.  Doodzone en erg plotseling.  Er verdwijnen de laatste tijd steeds vaker (succesvolle) titels en dat is jammer. Hoe het komt?  Online media wordt een steeds grotere concurrent van printmedia en het vinden van adverteerders wordt almaar moeilijker. En zonder adverteerders  ( inkomsten) kan een blad niet bestaan. 

In Amerika is de stekker er al een tijdje geleden uitgetrokken.  Daar hebben ze alleen nog maar een ELLEgirl website. Dit gaat in Nederland ook gebeuren. Dus helemaal missen hoef je het niet.  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat het zo slecht ging met het zusje van ELLE. Ik ben jarenlang lid geweest van ELLEgirl ( na mijn eeuwige Fancy-periode) en vind het met stip het leukste modeblad voor tieners.  Origineel, cool en kleurrijk. Jammer, jammer, jammer!

Lees ook:ELLEgirl is terug en zoekt covermodel
Lees ook:En weer eens iets anders dan die eeuwige vuitton handtas
Lees ook:AnnaW-coupe voor Katie Holmes
Lees ook:Skinnyjeans by Tommy Hilfiger & ElleGirl
Lees ook:Burberry look-a-likes bij Nine West

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Einde oefening voor ELLEgirl

 1. sam

  o nee , dat was net een kei leuk blad
  en ik ga geen 4,99 betalen voor de elle

    /   Reply  / 
 2. Marieke

  Gelukkig zijn blogs lezen gratis :)

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>