Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam

Ik zit al een tijdje te dubben welke laarzen ik nou zal kopen voor de winter. Sowieso een paar nieuwe enkellaarsjes/pumps maar ook een paar mooie hoge. Het liefst over-knee laarzen maar ik heb nog steeds ‘dat ene mooie paar'  niet gevonden.  Laarzen met heel hoge hak vind ik ook mooi, maar ik heb nog genoeg hakken in mijn kast staan en platte schoenen zijn wel erg lekker in Amsterdam. Dus dan maar een paar shabbies…

 

 

Twee jaar liep ik dag en nacht op hoge hakken. Er stonden wel ballerina's en een paar Allstars in mijn kast maar die zagen zelden het daglicht. Nu heb ik het wel een beetje gehad met pijnlijke voeten dus mijn platte zwarte laarzen en sneakers krijgen steeds vaker de voorkeur. ( nog niet vaak genoeg maar afkicken is moeilijk) Gelukkig zie steeds vaker mooie platte laarzen zoals die van Shabbies Amsterdam. ( uit de stal van Fred de la Bretoniere) Stevige laarzen van mooi, sterk leer. En toen ik vorige week een vriendinnetje zag die een paar shabbies aanhad over een zwarte leren broek, was ik overtuigd! Nu alleen nog kiezen welke…

Ook mooi, van Fred de la Bretoniere zelf.

Lees ook:Lichtvoetig, hip en elegant; Fred de la Bretoniere
Lees ook:Burberry look-a-likes bij Nine West
Lees ook:Victoria Beckham draagt platte schoenen
Lees ook:Fred de la Bretonière en Sjaak Hullekes slaan handen ineen
Lees ook:Hoge hakken, goede seks

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam

  1. martje

    hele mooie laarzen

      /   Reply  / 
  2. Bennie

    Shabbies zijn voor meiden tot 14 en vrouwen van boven de 78.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>