Verliefd op de laarzen van Wendy van Dijk

Wie heeft er afgelopen zaterdag naar Million Dollar Wedding gekeken? En wie heeft er zich, net als ik, zitten vergapen aan de bruine over-de-knie laarzen van Wendy van Dijk? WOW! Wat zag ze er leuk uit. Eerder blogde ik al over de nieuwe laarzentrend en inmiddels ben ik groot fan van deze hoge laarzen. Het enige probleem: ik kom in de winkels nergens mooie laarzen tegen. Ze zijn allemaal een tikkie aan de hoerige kant. Dus waar komen de laarzen van Wendy vandaan? Iemand enig idee? Of heeft iemand ergens anders een paar mooie over-de-knie laarzen gezien die een beetje op die van Wendy of op die van modehuis Fendi lijken? Alle tips zijn welkom

Lees ook:Over-knee laarzen: ja of nee?
Lees ook:Mode of misser: Laarzen en legging
Lees ook:Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam
Lees ook:Barbie krijgt tweede paar Louboutins
Lees ook:Mannelijk Leggingleed

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Verliefd op de laarzen van Wendy van Dijk

 1. wiep

  Het jurkje lijkt me van LaDress… misschien weten zij hoe ze het heeft gecombineerd. Meestal zetten ze het op hun website, en dan weet je ook waar de laarzen vandaan komen. Succes!

    /   Reply  / 
 2. Magali

  Kijk anders in de aftiteling op rtlgemist!!! Ik dacht dat ik het daar zag staan maar weet niet meer precies welk merk! Ik vond haar outfit sowieso geweldig… die jurk ook met dan die riem (okay kan niet iedereen hebben), maar SUPER!

    /   Reply  / 
 3. Iris

  Op http://www.tommyhilfiger.nl staan hele mooie bruine suede en bruine leren over the knee laarzen. Zijn €399,-

    /   Reply  / 
 4. Marieke

  Thanks voor alle opties :) Ja jurkje was ook leuk, mooie kleur!

    /   Reply  / 
 5. martje

  jammer dat ik deze aflevering gemist hebt had graag wendy op deze laarzen zien lopen .ik zelf loop er ook graag op zou deze foto graag in het groot willen hebben.en iedereen die zegt dat het hoerige laarzen zijn zijn gewoon jaloers dat ze elf niet hebben.

    /   Reply  / 
 6. Henk

  Vind laarzen mooi en zeer vrouwelijk.Je moet eens op de site van jean gaborit kijken.Niet goedkoop maar superrrrrrrrrrrr mooi.

  gr Henk

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>