Wie zijn de meisjes van Hollands Next Topmodel?

'Wat? Is Hollands Next Topmodel alweer begonnen?', vraag ik verbaasd aan mijn vriendin. Jeetje, ik loop echt achter de Nederlandse feiten aan nu ik in NY zit. Gelukkig is mijn collega van zappen.blog.nl wel helemaal op de hoogte. Zie hier zijn recensie van de eerste aflevering.

Lees ook:Het failliet van Holland’s Next Topmodel
Lees ook:Project Runway komt naar Nederland
Lees ook:Nederlandse versie Project Runway zoekt modetalent
Lees ook:In de ban van Stylista!
Lees ook:Dyanne Beekman, de nieuwe modepolitie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>