Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag

Begin 2008 opent lingerieontwerpster Marlies Dekkers haar eigen store in Den Haag in een klassiek herenhuis op de Denneweg. Ook zal er eind 2007 nog een tweede 'Dekkers' store geopend worden in de Negen Straatjes van Amsterdam en in 2008 opent ze een boetiek in Berlijn. Marlies Dekkers heeft al winkels in Rotterdam, Amsterdam, Maastricht, Antwerpen, Parijs en zelfs Bangkok. Het lijkt erop dat hele wereld gecharmeerd is van haar trendsettende lingerie….

Lees ook:Marlies Dekkers opent Bed & Breakfast
Lees ook:Marlies Dekkers lanceert nieuwe webshop
Lees ook:Marlies Dekkers collectie voor Hunkemöller gelanceerd
Lees ook:Marlies Dekkers Bijenkorf collectie onthuld
Lees ook:Marlies Dekkers op naar Parijs!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Marlies Dekkers opent winkel in Den Haag

 1. eduard daams

  Ik heb op mode gebied een nieuwigheid bedacht n.l. de FD zipper ( super grote rits)
  In 27 landen van Europa heb ik al octrooi.
  Met een wereld patent ben ik bezig.
  Wanneer goed gebracht kant het volgens mij inslaan als een bom
  Ik schrijf U omdat ik van mening ben dat we misschien iets aan elkaar hebben.
  Ik heb een fotoboek met tientallen voorbeelden die ik U graag wil laten zien maar wanneer U een Mail adres stuurt kan ik U al wat foto’s laten zien zodat U een beter idee krijgt.

  Ik hoor graag van U,

  Vriendelijke groeten Eduard Daams
  Tel 0598468636 E-mail [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>