Het failliet van Holland’s Next Topmodel

 

 

 

 

Op verzoek van mijn zappen.blog.nl collega Herman Roggeveen heeft Blogger Bert Brussun – uit het nest van de valse GeenStijlers-  een übergemeen maar hilarisch blogje geschreven over Hollands Next Topmodel. Zo schrijft hij: ‘Het deelnemersveld lijkt een verzameling van bij de Burger King werkende negerinnen, aan extreme grootheidswaanzin lijdende slachtoffers van seksueel misbruik en een zeker iemand die zowel uiterlijk als innerlijk sterk lijkt op een deelneemster van het programma Van Del tot Dame Dames in de Dop.' Leer hier de rest….

Lees ook:Oog opgemaakt als hamburger in Burger King advertentie
Lees ook:De meest extreme looks van het MET Gala 2013
Lees ook:Fred van Leer presenteert programma Shopping Queens op RTL5
Lees ook:In de schoolbanken bij Armani
Lees ook:Jessica Simpson in nieuwe TV-show over mode

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>