ELLEgirl deelt gratis Hilfiger jeans uit

 

Gisteravond werd ik getipt door een vriendinnetje op een geweldige winactie van ELLEgirl. In samenwerking met Tommy Hilfiger heeft het populaire meidenblad 200 unieke limited edition jeans ontworpen. En jawel, ze geven ze alle 200 weg!

Een dolenthousiaste vriendin vertelde mij gisteren dat ze één van de 200 jeans had gewonnen. Hoe? Door simpelweg een formuliertje in te vullen op de site. Natuurlijk moest ik dit ook even proberen. Ach, niet dat ik ooit iets win dacht ik nog. Totdat ik een seconde later een mailtje kreeg met de leuke mededeling : 'Whooeehoee gefelictiteerd, je hebt gewonnen!' Hoe is het mogelijk…Dus bij deze raad ik iedereen aan om direct mee te doen.

Deze winactie komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Sinds kort is er namelijk een nieuwe Hilfiger Denim Store geopend in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat en om dit te vieren wordt de hele PC omgetoverd tot het Joyride Event. Denk aan American Muscle Cars vol mooie mannen en natuurlijk veel, héél veel Tommy Hilfiger jeans. Omdat ELLEgirl ook wel van een feestje houdt hebben ze 200 bloedhippe jeans ontworpen die 2 juni worden uitgedeeld in de nieuwe Hilfiger Store. Owhja ook wel fijn, je hoort direct of je gewonnen hebt. Good Luck, en wie weet zie ik jou 2 juni.

 

Lees ook:Skinnyjeans by Tommy Hilfiger & ElleGirl
Lees ook:TOMMY HILFIGER KONDIGT SAMENWERKING ZOOEY DESCHANEL AAN
Lees ook:Topmodellen bundelen krachten met Tommy Hilfiger
Lees ook:GIGI X TOMMY – THE GIRL BY TOMMY HILFIGER
Lees ook:Actrice Zooey Deschanel ontwerpt capsulecollectie voor Tommy Hilfiger

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “ELLEgirl deelt gratis Hilfiger jeans uit

 1. Marilke

  WHOEHEOHEOEHEO…MIEP!!
  We hebben hem he….:) vanaf volgende week zaterdag gaan wij de show stelen!!
  kisss

    /   Reply  / 
 2. mara

  hee, weet je hoe gaaf!
  gefeliciteerd!
  maar moet je die broek ophalen of wordt hyij opgestuurd?

    /   Reply  / 
 3. Marieke

  Je moet hem ophalen, dus als je buiten Amsterdam woont, wordt het een dagje Amsterdam in. Ook geen vervelend idee lijkt me zo!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>