Laat je Kerel thuis op Schoenenjacht

Op www.handbag.com las ik een grappige column. En dat nog wel van een man die schreef over De Vrouw en Haar Schoenen. Aanvankelijk was ik een beetje huiverig. We kennen allemaal dat gezeur van kerels over – met name- hoge hakken. ‘Kun je daar echt op lopen’ en ‘krijg je niet ontzettend last van je rug’ zijn vragen die ik net iets te vaak heb gehoord.

Maar Deze Man heeft een andere mening.

Hij geeft toe dat ook Mannen een obsessie voor schoenen kunnen hebben.Vol trots vertelt de schrijver over een vriend die meer dan dertig paar sneakers in de kast heeft staan. Zelf raakt ‘ie niet uitgepraat over zijn favoriete paar laarzen.

Toen wist ik het. De auteur van dit stuk was gay.

Maar nee. Toch niet. Dat realiseerde ik me pas toen ik bij het stuk aankwam dat hij begon te bomen over het verschil in koopgedrag tussen Mannen en Vrouwen. Mannen schijnen hoogstens drie paar schoenen in een winkel te passen. En beter nog, De Man koopt vaak de schoenen die hij al in de etalage heeft zien staan. Lekkere comfy schoenen waar de Kerel zo op weg loopt.

Wij Vrouwen daarentegen zijn vaak een andere mening toegedaan. Wij passen minstens tien paar schoenen en kopen vervolgens ook nog eens een paar waar de Man bij alleen de aanblik al pijn van in zijn ruggetje krijgt.

Maar uiteindelijk komt het allemaal goed tussen de sekses. Mannen worden soms nogal opgewonden door de schoenen die Vrouwen dragen.Met uitzondering dan van marineblauwe degelijke instappers. Zijn we het in ieder geval over een ding eens. Hoge hakken doen ‘t natuurlijk bijzonder goed. Om van kniehoge leren laarzen maar niet te spreken.

Conclusie: Vrouwen moeten op hun schoenenjacht hun Mannen gewoon thuis laten. Dan houden Mannen best van schoenen. Amen.

Lees ook:Mooie winterlaarzen van Shabbies Amsterdam
Lees ook:4 september 2009 is de dag voor hoge hakken
Lees ook:Trend Report SS2011: Hoge hakken & Plateauzolen
Lees ook:Show some hardware!
Lees ook:Killer Shoes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Laat je Kerel thuis op Schoenenjacht

  1. Melissa

    Die laarzen op het plaatje zijn fantastisch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>