Sporty Stella McCartney

Laat ik het maar eerlijk bekennen: ik ben geen sportfanaat. Iedere moet ik mezelf weer oppeppen een hometrainer op te gaan. Maar ik heb -op mijn manier dan- toch een oplossing gevonden om mijn sportafkeer te overwinnen.

Ik ben gaan shoppen.Op de site van Adidas. En daar kwam ik de geweldige collectie van Stella McCartney tegen…

…ik krijg het bijna mijn strot niet uit, want ik sta nu eenmaal niet bepaald bekend om mijn adoratie voor Stella M, maar de outfits waren in een woord ge-wel-dig. Mijn keus is gevallen op een fijn shirt (die je zelfs nog wel eens in een onbewaakt moment naar de kroeg aan kan), een witte sweatpant en -hoera- een bijpassende sporttas.

En het is mooi en vrouwelijk en het schijnt dat het dankzij de materialen ook fijn is om in te sporten. Vanaf nu, lieve medefashionista’s, is sporten een koud kunstje. ‘No sweat’ zoals Stella zelf zou zeggen.

Lees ook:Exclusieve Stella McCartney online te koop
Lees ook:Must-buy: Houten zonnebril van Stella McCartney
Lees ook:Smart Lily
Lees ook:Tee Time
Lees ook:Ik heb er de kracht niet voor!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Sporty Stella McCartney

  1. El

    Ik krijg zomaar opeens weer zin om naar de sportschool te gaan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>