Devi Kroell rocks…

Kijk maar eens goed naar deze tas. Deze python hobo tas van de australische tassenontwerpster Devi Kroell was een Newlyweds seizoen lang onafscheidelijk van Jessica Simpson. Thank you Jessica, want Devi Kroell is nu voor de tweede keer genomineerd voor de beste accesoiresontwerper tijdens de Council of Fashion Designers of America (CDFA) verkiezing. Die vindt vanavond weer plaats.

De New York Times heeft alvast een interviewtje gehouden met Devi Kroell. Die was overigens erg blij dat Jessica graag de tas meezeulde. Zij stak natuurlijk ook weer d’r kleine copycat zusje Aslee (zie foto) en die andere socialites aan. De tas komt dan ook veelvuldig voor in de lijstjes op www.whatcelebswear.com De derigjarige Devi stond in een klap op de kaart en opende afgelopen week zelfs haar eerste winel in New York.

Devi is een vrouw naar mijn hart, want ze mag dan net wel een winkel hebben geopend maar ze was ook van plan lekker aan het strand te liggen en telkens een van haar honderd paar bikini’s te dragen. Phoeiii, val ik nog best mee met mijn zeven paar bikini’s. Het is natuurlijk ook best lekker relaxen aan het strand als je weet dat alle hot girls met je tas rondlopen. Ben benieuwd of dat haar vanavond een prijs oplevert.

Lees ook:De winnaars van de CDFA: I told you so!
Lees ook:Vakantiestress
Lees ook:Jessica Joyce in New York is sprookje dat realiteit wordt
Lees ook:Het leed dat waterschoenen heet
Lees ook:The Sylvie Collection is nu verkrijgbaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>