Versier je geheime liefde door je sneakers

Versieren hoeft helemaal niet meer moeilijk te zijn: je laat je gewoon je sneakers het werk opknappen. Het schoenen- merk K-Swiss heeft namelijk een oud model tennisschoen uit 1966 opgeleukt, waardoor je direct aan iemand duidelijk kunt maken wat je wil. Dat las ik op www.toostylish.com. Hoe doe je dat?

Eerst even dit: de schoen is een replica van de klassieke K-Swiss tennisschoen uit 1966, de Stripe Shifter. Spierwit met aan iedere kant vijf strepen.

Wat er anno 2006 is veranderd, is dat er een leuk geintje aan is toegevoegd; door middel van een handig schuifsysteem kun je de vijf strepen in kleur en hoogte verstellen. Elke combinatie schijnt weer te staan voor een boodschap. Zijn bijvoorbeeld alle strepen rood, dan ben je verliefd. En om je een beetje op weg te helpen heeft K-Swiss vijf basiscombinaties bedacht: i’m in love, i’m single, peace, want 2 play en respect. Op de site van K-swiss staan zelfs nog meer opties.

De lijn voor de mannen is al te koop in verschillende sportzaken. De vrouwen moeten nog even wachten: vanaf 2 april is de vrouwelijke variant te verkrijgen.

Fijn om te weten, maar ik zou het nogal onhandig vinden. Voor je het weet sta je in de rij voor de kassa, met je vijf rode strepen aan weerskanten op je gympen, en voor je het weet denkt de man voor je dat je verliefd op hem bent. Dus in hemelsnaam, wie draagt dit soort sneakers? Zou jij het aantrekken?

(bron:www.toostylish.com)

Lees ook:K-Swiss Classic is gepimpt
Lees ook:Mijn favoriete bikini
Lees ook:Alpina en Frederique Constant presenteren Swiss Horological Smartwatches
Lees ook:Marc Jacobs draagt bananenrok Prada
Lees ook:Een regenboog op je All Stars

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Versier je geheime liefde door je sneakers

  1. Anna

    ik wil graag een vriend, maar zo wanhopig ben ik nou ook alweer niet.

      /   Reply  / 
  2. Frank

    Helemaal goed! Dit is echt nuttig nieuws, kan niet wachten met die schoenen aantrekken. Hoop wel dat je de schuifjes aan beide kanten verschillend kan schuiven, want dan kan je tenminste meer boodschappen kwijt. En dat de schuifjes niet vastzitten, want als je in de kroeg staat en de combinatie i’m single voor de neus van die aantrekkelijke dame in de combinatie want 2 play wil veranderen, moet dat natuurlijk wel een beetje soepel gaan.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>