Yvonne Keeley in de sieradenbusiness

Yvonne Keeley heeft een een sieraden- en accessoireswinkel in Rotterdam geopend. Op de Kruiskade 99. Het is maar dat U het weet.

Voor wie zich afvraagt wie Yvonne Keely is: ze is vooral bekend als de zus van Patrica Paay die in de jaren zeventig samen met Scott Fitzgerald een wereldhit scoorde met ‘If I had words’. Daarna niet meer zoveel van mevrouw Keeley gehoord.

Maar kennelijk was ze toch nog actief in de showbizz aangezien ze nu heeft aangekondigd genoeg te hebben van die wereld. In plaats daarvan ‘wil ze zich alleen maar bezig houden met mooie dingen’. Naar eigen zeggen reist ze voor de inkoop van sieraden naar steden zoals New York, Milaan en Parijs. Verder wil ze vooral trendy merken in haar winkel hebben die nergens anders te koop zijn. Fijn Yvonne. Als sieradenliefhebster hoor ik dat graag.

Kennelijk zijn Yvonne en d’r zus Patrica nog steeds dikke mik, want La Paay draafde zelfs hoogspersoonlijk op om de winkel te openen. Inclusief big hair, heftig gestifte lippen en knotsen van ringen om de vingers. Polderglamour. Altijd een mooi gezicht.

Niettemin…Hopelijk wordt de winkel succesvoller dan Yvonne’s showbizz- carrière.

bron: De Telegraaf

Lees ook:Yvonne Kwok wint G-star Lichting 2012 prijs
Lees ook:Bas Kosters gaat zaterdag los.
Lees ook:De tas van deze zomer: de Marisa bag
Lees ook:McQueen doet de McQ in Londen
Lees ook:Column: Zwaargewicht in modeland

1 Reacties // Reageer

One thought on “Yvonne Keeley in de sieradenbusiness

  1. A.M.A.T. Geerdink

    Beste Yvonne, Van harte gefeliciteerd met je bedrijf in Rotterdam! Leuk! Vooral omdat het om sierraden gaat die niemand heeft.Dat vind ik geweldig. Heb je ook zin om in de binnenstad van Utrecht te beginnen? Ik heb daar sinds kort een pandje gekocht, waar onze dochter boven woont. Het is erg klein, zeer knus met een jugendstyle voorgevel (rood marmeren pui met rondge-trokken glas)
    Het geheel is 3 meter breed en 8 meder diep. Met een dito soutterain. Graag hoor ik van je. Ikzelf zit in de Candlepads (zie: http://www.Candlepads.com) Groetjes, Amat A.M.A.T. Geerdink, Sophiaweg 141, 6564 AB H. Landstichting, tel. 024-3600732 of 06 54 34 44 14

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>