PETA valt Paris aan met bloem…

Never a dull moment with Paris Hilton. Paris werd op weg naar een feestje tijdens de Londen Fashion Week met bloem, u leest het goed, bestrooid door de PETA. Want Paris draagt bont. Op de catwalk, maar ook in haar privé-leven, en daar is de PETA, op zijn zachtst gezegd, niet zo blij mee. En wat doe je dan? Dan gooi je bloem. Bloem? Wat is er gebeurd met de ouderwetse rode verf of de roze spuitbus? Heeft deze organisatie tegen bont een radicale verandering doorgemaakt waarvan wij niets weten? Is verf nu ook tot verboden terrein verklaard? Alsof Paris Hilton zich wat aantrekt van een beetje bloem! Die heeft wel eens voor hetere vuren gestaan.

Zo denkt de bekende Franse actrice Catherine Deneuve er ook over. Die heeft zich inmiddels uitgesproken tegen de PETA en dat terwijl ze niet eens bont draagt of heeft gedragen. Nee, ze heeft er een probleem mee dat PETA er een sport van maakt om dingen te gooien op bontdragende mensen. Volgens Catherine zijn er belangrijkerer dingen om je druk over te maken in deze wereld.

Precies, hongerige kindjes in Afrika, dakloze Pakistanen of de uitverkoop bij Chanel. Laat Paris met rust. Die krijgt al genoeg aandacht voor drie werelddelen.

bron: vogue.co.uk / www.fashionscene.nl

Lees ook:Smart girls fake it
Lees ook:Paris Hilton aangeklaagd door producent hairextensions
Lees ook:Paris Hilton’s nieuwste talent
Lees ook:Paris Hilton siert cover Nylon Magazine
Lees ook:Paris Hilton heeft compleet nieuwe look in fotoserie V magazine

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “PETA valt Paris aan met bloem…

 1. ik

  van mij hadden ze haar mogen bedekken met pek en veren in plaats van bloem, ff kijken of ze het dan nog zo leuk vind om dierenvellen te dragen

    /   Reply  / 
 2. Maertens

  Ach, het effect is hetzelfde dus dan toch liever met bloem.
  Hadden ze met verf willen gooien dan zou ze in staat zijn om te provoceren en meteen opnieuw een nieuwe te kopen (of krijgen).
  Dan is Peta niet goed bezig. Aan geld geen gebrek bij dat STOMBONTBLONtJE!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>