Dolce&Gabbana spelen voor sportcommentatortje

De Italianen gaat ook helemaal niets te gek om de Olympische spelen zo fashionable en aantrekkelijk mogelijk te maken. Zij nodigden het designersduo Dolce&Gabbana uit om voor sportcommentatortje te spelen tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Turijn. Waar wij het in Nederland moesten doen met eem saaie opsomming van feitjes en andere loze wetenswaardigheden, vermaakten de Italianen zich met de hilarische kritiek van het duo.

Zo vonden ze de Chinezen door hun te lange jassen meer weg hebben van sandwiches. Ook de Duitse outfits vonden geen genade in de ogen van D&G. Volgens hen leek het, met dank aan de groen/oranje uniforms, alsof de Duitsers een overdosis aan Vitamine C hadden geslikt. Verder werden de Amerikaanse tenues bekritiseerd. Hun setjes zagen eruit als ondersteboven gedragen ondergoed, aldus de zelfverklaarde sportcommentatortjes.

Het team uit Kazachstan was overduidelijk favoriet bij de heren. Volgens D of G waren ‘de zwarte jassen en de Borsalino hoeden erg stylish a la D&G’.

Over de Nederlandse sporters werd niets gezegd, maar dat is misschien maar goed ook. Onze outfits waren zo saai, daar kon je niet eens WAT over zeggen.

Lees ook:Grazia staat stil bij Olypische Spelen 2012
Lees ook:Rodarte ontwerpt voor Olympische Spelen
Lees ook:De man en zijn ondergoed….
Lees ook:Spice Girls reünie tijdens slotceremonie Olympische Spelen
Lees ook:Zangeres M.I.A. in schommel boven New York

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>