Tom Ford shockeert weer!

Weer lukt het ontwerper Tom Ford Amerika te shockeren. De man heeft zich, op de cover van de maart-editie van Vanity Fair, laten fotograferen met twee, jonge beroemde actrices. Scarlett Johansson en Keira Knightley. Zoals iedereen kan zien, liggen de meiden er frisjes bij. Schijnt controversieel te zijn in Amerika.

Dat zal de voormalige Gucci ontwerper Ford alleen maar toejuichen. Vanzelfsprekend was dit zijn idee. Í’ve always said, and i mean it, that i find people better looking without clothes than with clothes’. Wat een aparte gedachte van nota bene een kledingontwerper. Maar ach, ten tijde van zijn periode bij Gucci hadden zijn ontwerpen ook letterlijk weinig om het lijf. De kleding moest vooral glamour en sex uitstralen. Dat deed het ook.

Het was toenterijd mijn favoriete designer. Ik heb een traantje weggepinkt na zijn vertrek bij het Italiaanse bedrijf. Gucci is nooit meer hetzelfde geworden. Ik ook niet. En ik ben blij dat hij weer controversiële dingen op eigen houtje onderneemt. Maar Tom, één ding? Laat die covers met naakte actrices voor wat ze zijn en ontwerp weer kleding!

Lees ook:Make up met Tom Ford
Lees ook:Mode-ontwerper Yohji Yamamoto regisseert film
Lees ook:Tom Ford hekelt Yves Saint Laurent
Lees ook:Tom Ford: De modewereld draait om bitches
Lees ook:Beyonce en Victoria Beckham model voor Tom Ford

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>