Mart Visser en Edith Dohmen zoeken Maxi Muze

Mart Visser heeft een collectie ontworpen voor dames met een maatje meer. Vanaf maandag 2 maart kunnen ook zij mode-items uit de collectie van Mart Visser in de V&D shoppen. De maatvoering van de Mart Visser The Collection ‘Clear Classics’ is uitgebreid tot en met maat 52. De collectie is samengesteld met style consultant Edith Dohmen en oprichter van stylehasnosize.com. En vanaf 2 maart start hun zoektocht naar de Mart Visser’s Maxi Muze.

Mart Visser The Maxi Collection
Zowel Dohmen als Visser zijn van mening dat je er met de juiste middelen er altijd mooi en stijlvol uit kunt zien, welke maat je ook hebt. Mart Visser: “Tijdens events in de winkels van V&D zag ik de behoefte van dames naar stijlvolle mode gemaakt voor een maatje meer. Bij de tot standkoming van deze collectie is extra aandacht uitgegaan naar een mooie pasvorm en materiaalkeuze. Ik denk dat ik met deze collectie aan veel vraag van Nederlandse vrouwen voldoe.”
Edith Dohmen:”Iedere vrouw heeft het recht er goed uit te zien en elke vrouw mag gezien worden. Er is in Nederland behoefte aan meer modieuze kleding voor een maatje meer. Ik vind het geweldig dat Mart Visser zijn collectie bij V&D heeft uitgebreid met grotere maten.”

Vijf items uit de Mart Visser The Collection ‘Clear Classics’ zijn nu ook verkrijgbaar in de maten 48, 50 en 52. De collectie bestaat uit een serie vrouwelijke en flaterende jersey jurken, een top en een rok in opvallende grafische prints. De klassieke kleurencombinatie van zwart en roomwit staat garant voor een modieus en stijlvol beeld. Mart Visser The Maxi Collection is vanaf 2 maart verkrijgbaar in 13 V&D winkels en online op vd.nl.

Zoektocht Maxi Muze
Plus-size dames (t/m 52) kunnen tot en met zondag 15 maart deelnemen aan de Maxi Muze zoektocht door een foto van zichzelf te uploaden via vd.nl/maximuze. Op dinsdag 17 maart maken Visser en Dohmen de vijf deelnemens bekend die in strijd zijn voor de titel Maxi Muze. Naast een fotoshoot met Dohmen en Mart krijgen deze vijf dames een outfit van Mart Visser The Collection. Na de fotoshoot wordt de winnares gekozen die het model staat voor de najaarscampagne van The Mart Visser The Maxi Collection.

Lees ook:Couturier Mart Visser selecteert modellen voor feestcollectie
Lees ook:Mart Visser: Haute couture in een modern confectie jasje
Lees ook:Nederlandse topdesigners ontwerpen Alzheimer SOCKS in strijd tegen de ziekte van Alzheimer
Lees ook:VanHaren start verkoop kleine schoenmaten (vanaf maat 35)
Lees ook:Natasha Poly voor H&M Garden Collection

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mart Visser en Edith Dohmen zoeken Maxi Muze

  1. veronica

    jammer dat het aanmelden voor de maximuze niet lukt.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>