Victoria Koblenko gezicht duurzaam modelabel: l’SOME Fashion

Vanaf vandaag is Nederland een modemerk rijker: I’SOME Fashion verenigt kunst met mode en maakt uitsluitend gebruik van ecologische stoffen. Een aantal internationale kunstenaars heeft hun medewerking verleend aan de eerste T-shirt collectie. Ieder ontwerp wordt in een gelimiteerde oplage van 500 stuks geproduceerd en Victoria is het gezicht van het nieuwe ‘slow fashion’ merk.

Lees ook:Het kan niet op met Cottonmouth
Lees ook:Zangeres Pixie Lott aan de slag voor Moschino
Lees ook:Geshopt: Exclusieve t-shirts van jonge designers bij WE
Lees ook:Bavaria V Dress by Spijkers en Spijkers onthuld
Lees ook:Contest: ontwerp je eigen T-shirt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>