H&M stopt samenwerking Cara Delevingne om verdachte foto

H&M heeft haar samenwerking met it-model Cara Delevingne stopgezet. Ook wordt een samenwerking in de nabije toekomst uitgesloten. De reden voor de abrubte beeindiging is een serie in mei verschenen foto’s waarop te zien is dat Cara een zakje met wit poeder liet vallen.

H&M liet toen al weten een onderzoek in te stellen naar het drugsgebruik van Cara. “Wij hebben een nultolerantiebeleid. We ondernemen actie als blijkt dat dit verhaal klopt,” aldus een woordvoerder van de Zweedse modeketen.

Om werk verlegen zit Cara overigens nog lang niet; het model heeft nog contracten met grote modehuizen als Burberry, Pepe Jeans en Yves Saint Laurent.

Lees ook:Modeblogger krijgt eigen collectie bij H&M
Lees ook:VIDEO: Cara zingt, Doutzen danst
Lees ook:Yves Rocher op 79-jarige leeftijd overleden
Lees ook:Het leven van Yves Saint Laurent
Lees ook:Pepe Jeans Vacuum Seal: de jeans die perfect aansluit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>