Doutzen Kroes met blote billen én kort haar in Vogue

Doutzen Kroes gaat deze maand opnieuw met de billen bloot. In de meest recente editie van de Braziliaanse Vogue zien we de Friese beauty sexy poses aannemen in diverse wel heel pikante witte setjes. Daarin verschijnt Doutzen niet alleen topless, maar zijn ook haar billen bijzonder verleidelijk in beeld gebracht. Mario Testino schoot de editorial met het sexy Nederlandse supermodel, dat voor de verandering een korte coupe kreeg aangemeten.

Bekijk alle foto’s uit de Vogue Brazil editorial met Doutzen Kroes.

Lees ook:Doutzen Kroes ondersteboven in Vogue
Lees ook:Doutzen met billen bloot in Duitse Vogue
Lees ook:Sarah Jessica Parker op cover Age Issue Vogue
Lees ook:Doutzen kust Lara Stone op cover Nederlandse Vogue
Lees ook:Kate Moss naakt voor Vogue: extra foto’s

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>