VIDEO: Cara zingt, Doutzen danst

Eerder deze week was al te zien hoe model Cara Delevigne de Harlem Shake deed, nu blijkt het meest populaire model van het moment ook nog te kunnen zingen. In de video van de Katie Grand voor Hogan collectie, die gisteren in Milaan werd gelanceerd, doen supermodellen Doutzen Kroes, Edie Campbell, Abbey Clancy, Eliza Cummings en Tallulah Harlech een dansje, terwijl Cara haar versie a capella versie van I Want Candyten gehore brengt. Niet slecht!

Bekijk de video Cara Delevigne zingt voor Hogan.

Lees ook:Cara Delevigne naakt voor Marc Jacobs
Lees ook:H&M stopt samenwerking Cara Delevingne om verdachte foto
Lees ook:Karl Lagerfeld & Hogan bundelen krachten
Lees ook:Alexander Wang vernoemt schoen naar Mirte Maas
Lees ook:Doutzen is sexy paashaas – VIDEO

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>