Doutzen Kroes ondersteboven in Vogue

Doutzen Kroes draagt de nieuwste collecties van merken als Versace, Valentino, Tom Ford, Balmain en Gucci in een enorme editorial in de Franse Vogue. Het blad besteedt in haar augustuseditie ruime aandacht aan de najaarscollecties door middel van een fotoserie met topmodellen Aymeline Valade, Clément Chabernaud, Isabeli Fontana, Arizona Muse, Suvi Koponen, Kati Nescher, Anaïs Mali en Doutzen Kroes. Alle beelden uit de serie zijn prachtig gefotografeerde actieshots van Mario Sorrenti. Doutzen is er, net als wij, duidelijk ondersteboven van.

Bekijk alle foto’s van Doutzen Kroes in de Franse Vogue.

Lees ook:Doutzen Kroes met blote billen én kort haar in Vogue
Lees ook:CFDA Awards 2012: de rode loper looks
Lees ook:Doutzen Kroes op cover Muse Magazine
Lees ook:Doutzen met billen bloot in Duitse Vogue
Lees ook:Doutzen Kroes topless in Britse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>