Naomi Campbell loopt modeshow Roberto Cavalli in Milaan

Foto: Peter Stigter

Naomi Campbell is nog maar zelden op de catwalk te bewonderen, maar voor Roberto Cavalli maakt de Britse beauty graag een uitzondering. In een laag uitgesneden, lange paillettenjurk sloot Naomi de modeshow van Roberto Cavalli af op de laatste dag van de Milaan Fashion Week.

Hoewel ze met haar leeftijd van 41 twee keer zo oud is als sommige andere modellen, die in de show liepen, deed ze niet onder voor de andere meiden. Ze mag in modellentermen dan bejaard zijn, Naomi Campbell still has what it takes.

Bekijk de rest van de foto’s van de Roberto Cavalli show hier.

Lees ook:Alexander McQueen herdacht tijdens show voor Haïti
Lees ook:Naomi Campbell toch geen host Britain’s Next Top Model
Lees ook:Preview: Roberto Cavalli at H&M
Lees ook:Lindsay Lohan proost met Cavalli op 40-jarig bestaan
Lees ook:Naomi Campbell topless op cover Flaunt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>