Lara Stone op cover Franse Vogue

Lara Stone siert de cover van de februari-editie van de Franse Vogue. In een colorblocking outfit van Gucci met bijpassende kleurrijke make-up ziet Lara er oogverblindend uit. En dankzij de blauwe lucht en de mooie bloemen op de achtergrond krijgen we nu al dat heerlijke lente-gevoel.

De Franse Vogue is groot fan van Lara Stone. Exact een jaar geleden bracht Vogue Paris in haar februari-editie al een ode aan het Nederlandse model en ook sierde Lara de cover van de jubileumeditie van Vogue (het blad bestond toen negentig jaar).

Lees ook:Lara Stone als non in Franse Vogue
Lees ook:Lara Stone opnieuw op cover Franse Vogue
Lees ook:2009 zeer succesvol voor model Lara Stone
Lees ook:Lara Stone cover genomineerd voor cover van ‘t jaar
Lees ook:Lara Stone op cover tweede Nederlandse Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>