Sylvia Geersen gevlucht uit afkickkliniek

Het Nederlandse model Sylvia Geersen werd onlangs vanwege haar drugsverslaving opgenomen in een afkickkliniek. Die kliniek, waar tevens opnames werden gemaakt voor haar real-lifeserie, is ze na enkele dagen echter al ontvlucht. Sylvia zat pas vier dagen in de kliniek toen ze besloot haar koffers te pakken. Het programma dat ze volgde, duurt normaal gesproken 28 dagen.

Op deze manier wordt het voor Sylvia natuurlijk erg lastig om af te kicken. Bij de kliniek vinden ze haar beslissing om te vluchten dan ook niet verstandig. ‘Dat is natuurlijk dom, zonde van de kans die ze kreeg. Je hebt minimaal 28 dagen nodig. Ik heb haar gesproken Ze was niet voor rede vatbaar en dan houdt het op’, aldus de directeur van de kliniek Don Schothorst.

Sylvia heeft al wel aangegeven het over een maand opnieuw te willen proberen in de kliniek. ‘Ze heeft net gebeld. Ze wil terugkomen. We gaan eerst een goed gesprek met haar hebben om te kijken of ze het nu echt wil’, zo meldt Schothorst.

De directeur van de kliniek benadrukt dat het niet om een publiciteitsstunt voor Sylvia’s soap gaat.

Klik hier voor een videofragment over Sylvia’s opname in de kliniek.

Lees ook:Model Sylvia Geersen krijgt eigen realityserie op RTL5
Lees ook:Deux Pièces komt met kleding en coach
Lees ook:Velthuis kliniek opent nieuwe vestiging in Amsterdam
Lees ook:Sylvia Geersen nieuw gezicht Voyeur
Lees ook:Milaan Fashion Week: ‘Anna Wintour kan beter thuis blijven’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>