Lifetime Achievement Award voor Daphne Deckers

Daphne Deckers krijgt ter ere van haar veelzijdige modellencarrière een onderscheiding. Ze neemt 21 mei een Lifetime Achievement Award in ontvangst tijdens de Dutch Model Awards in Amsterdam. Dat meldde de organisatie dinsdag.

“Dat Deckers op het witte doek in een James Bond-film mocht schitteren mag gezien worden als een hoogtepunt in haar carrière. Daarnaast heeft zij als model de toon gezet om vele inspirerende boeken te schrijven”, zo laat het juryrapport weten.

Op het gala worden ook de winnaars in de categorieën Cover, Catwalk en Talent bekendgemaakt. Eerdere prijswinnaars waren Frederique van der Wal en Doutzen Kroes.

De onderscheidingen zijn een initiatief van de stichting Nederland Positief, die zich inzet voor een positiever Nederland. Tijdens het glamourevement, dat wordt georganiseerd tijdens de Fashion Museum Week, zal de catwalk worden bezaaid met honderden Swarovski-kristallen.

Lees ook:Daphne Deckers in de prijzen bij Dutch Model Awards
Lees ook:Project Catwalk’s Sepehr opent Fashion Museum Week
Lees ook:Marie Claire haalt prestigieuze Prix de la Moda naar Nederland
Lees ook:Doutzen Kroes terug op de catwalk tijdens Londen Fashion Week
Lees ook:Doutzen Kroes niet bang voor einde carrière

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lifetime Achievement Award voor Daphne Deckers

  1. Grant

    Mooi foto.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>