Model Agyness Deyn bijna kaal

Wat zijn we blij dat ze afscheid heeft genomen van haar gitzwarte, halflange haar. Maar wat ziet ze eruit met haar bijna kaalgeschoren hoofd! Het Britse model Agyness Deyn besloot het lente-seizoen van start te gaan met een wel heel kort koppie. Een eerste foto van haar gemillimeterde haar toonde ze deze week via Twitter.

We hebben Agyness Deyn al met verschillende kapsels kunnen bewonderen. Het model lijkt er zelf nog niet echt uit te zijn welke haarstijl nu het beste bij haar past. Met haar korte haar maakt ze wel een statement, maar of het aantrekkelijk staat? Nou nee.

Hieronder zie je Agyness met superblond en gitzwart haar.

Lees ook:Model Agyness Deyn getrouwd met Amerikaanse acteur
Lees ook:Model Agyness Deyn valt twee keer tijdens modeshow
Lees ook:Agyness Deyn’s ‘Elvis-does-the-Macarena’ pose
Lees ook:Zusjes Deyn ontwerpen T-shirt collectie
Lees ook:Katy Perry heeft rood haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>